Tintelingen

Tintelingen is marktleider in eigen keuze kerstpakketten. Ieder jaar opnieuw wordt er dan ook 12 maanden hard gewerkt aan de nieuwe Tinteling.

Hoe werkt het?

De medewerker kiest online met zijn eigen unieke inloggegevens uit een breed assortiment zijn eigen cadeau dat het beste bij hem past. Uiteraard kan hij eerst op z’n gemak het assortiment bekijken in een sfeervol geschenkenboekje dat hij bij de Tinteling ontvangt. En voor diegene die toch liever een traditioneel pakket wenst of een heerlijke fles wijn, geen probleem, ook die wensen worden ingewilligd.

Eén van de zaken waar we nu al druk mee zijn, is het nieuwe assortiment voor 2012. Het assortiment bestaat uit geschenken, belevenissen en goede doelen in vier verschillende budgetten: € 25,- € 35,- € 50,- en € 70,-. We willen ervoor zorgen dat we ieder jaar een fris, vernieuwend en vooral verrassend assortiment neer kunnen leggen bij onze klanten, zodat zij ieder jaar opnieuw kiezen voor Tintelingen!

Kijk voor meer informatie op www.tintelingen.nl

Partner worden?

Heeft u interesse om partner te worden van Tintelingen? Vul dan het Partnerformulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact op met u.